VILKÅR OG BETINGELSER

PRISER OG BETALINGER

Alle produkter angives med priser der inkluderer moms. Ved betaling vises den samlede pris inklusive alle gebyrer, moms og levering.
Betalingsbetingelser angives ved hver betalingsmulighed.
Leveringsbetingelser angives under betaling ved hver leveringsmulighed.

FORTRYDELSESRET

Din fortrydelsesret er gyldig i 14 dage. I din besked til os skal du tydeligt angive, hvorfor du returnerer varen. Fortrydelsesretten gælder fra den dag du modtager varen. Hvis købet omfatter en specialfremstillet vare - eller varen har en tydelig personlig tilpasning - starter fortrydelsesretten den dag vi modtager din ordre.

Fortrydelsesretten er ugyldig, hvis:
Produktets forsegling er blevet brudt.

Hvis du vælger at benytte dig af din fortrydelsesret:
Du er ansvarlig for at returnere varen i samme stand som du modtog den. Du kan ikke bruge den, men du kan selvfølgelig undersøge den forsigtigt. Hvis varen er beskadiget eller manglende på grund af mislighold, ophæves fortrydelsesretten.

PRIVATLIVSPOLITIK

Når du afgiver en ordre hos, angiver du dine personlige oplysninger. Ved at registrere dig eller bestille godkender du, at vi opbevarer og bruger dine oplysninger i vores virksomhed til at opfylde vores forpligtelser overfor dig. Du har ret til at få de informationer vi har opbevaret om dig når som helst. Hvis informationerne er falske, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at informationerne bliver rettet eller fjernet. Kontakt os venligst pr. e-mail for at rette informationerne.

FORSENDELSER

Den forventede leveringstid angives under betaling ved hver leveringsmulighed. Hvis en vare har en anden leveringstid, er det angivet individuelt for den vare.

RETURNERINGER

Returneringer sker for egen regning, medmindre varen er defekt, eller hvis vi har sendt den forkerte vare. Returneringer skal sendes som breve eller pakker. Hvis det drejer sig om erstatning af varer, betaler vi for den nye forsendelse.

Hvis du har benyttet dig af din fortrydelsesret, skal du:
- hvis det vedrører en vare: sende eller returnere den til os
- hvis det vedrører en tjeneste: give os materialet

REFUSIONER

Hvis du har benyttet dig af din fortrydelsesret, vil vi refundere varen omgående eller indenfor 30 dage efter vi har modtaget varen.
Log ind