LAKRIDSKARAMELKAGE

En klassisk kage der hurtigt kan smides sammen (opskrift til ca. 20 stk.)



ASTRID CLARÉN

Astrid Clarén studerer og arbejder ved siden af hos Haupt Lakrits. Astrid er vild med at bage og kreere opskrifter - og meget gerne med lakrids.


INGREDIENSER

150 g smør
1 1/2 dl strøsukker
3 tsk. lakridspulver fra Asien
1 spsk. vaniljesukker
3 spiseskefulde sirup
2 teskefulde bagepulver
3 1/2 dl hvedemel

FORBEREDELSE

1. Stil smørret frem, så det har tid til at blive blødt.
2. Bland smør, sukker, lakridspulver, sirup og vaniljesukker i en skål.
3. Bland bagepulver og mel grundigt sammen, og tilsæt det derefter til smørblandingen.
4. Rul dejen ud i 3-4 længder, og tryk dem herefter flade på en plade beklædt med bagepapir.
5. Bages midt i ovnen ved 175° i 10-12 minutter.
6. Skær kagerne diagonalt, straks efter at de er kommet ud af ovnen. Lad dem køle af


LAKRIDSKARAMELKAGE

En klassisk kage der hurtigt kan smides sammen

Populärt

Svenskjävlar!
VERDENS SALTESTE LAKRIDS
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Salmiakpulver
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Svenskjävlar! xxl
SALG
1-3 arbejdsdage
160kr 320kr
Læg i indkøbsvognen
Lakritsprovning för två
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Log ind