CHOKOLADEBROWNIES MED SALTLAKRIDS-FLUFF

Luftige Svenskjävlar! (9 stk)


 

MARIA CULHA

Maria Culha dhar bagebloggen CakeByMary, hvor hun præsenterer alt fra klassisk wienerbrød, som regel med et lille tvist, til det nyeste inden for bagekunst. Med sine simple og spændende opskrifter, samt inspirerende billeder, ønsker hun at gøre flere mennesker interesseret i bagningens vidunderlige verden.

Blogg  CakeByMary.SE  cakebymary


INGREDIENSER

SALTLAKRIDS-FLUFF
80 g Svenskjävlar! fra Haupt Lakrits
3 dl piskefløde

CHOKOLADEBROWNIE
125 g smør
125 g mælkechokolade
3 æg
3 1/2 dl flormelis
2 dl hvedemel
3 1/2 spsk kakao
1 spsk vanillesukker
1 tsk salt

PYNT
friske (alternativt frysetørrede) hindbær

FORBEREDELSE

1. Hak lakridsen i små stykker. Opvarm fløden uden at bringe den i kog.
2. Hæld lakridsen i fløden og rør indtil den er helt smeltet.
3. Lad blandingen køle helt af i køleskabet, mindst 6 timer men helst natten over.
4. Sæt ovnen på 175 grader.
5. Smelt chokoladen i en gryde.
6. Hak chokoladen.
7. Fjern gryden fra kogepladen og rør den hakkede chokolade i.
8. Rør indtil chokoladen er helt smeltet og rør derefter de andre ingredienser i.
9. Hæld dejen i en form (ca. 21 x 21 cm) som enten er smurt eller belagt med bagepapir.
10. Bag i midten af ovnen i ca. 30 min.
11. Lad kagen køle helt af, helst i køleskabet.
12. Tag fluff-blandingen ud af køleskabet og pisk den indtil den er tyk og cremet.
13. Drys eller spred lakrids-fluffen over brownien.
14. Pynt med hindbær.



CHOKOLADEBROWNIES MED SALTLAKRIDS-FLUFF

Luftige Svenskjävlar!

Produkter i receptet

Svenskjävlar!
VERDENS SALTESTE LAKRIDS
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen

Populärt

Svenskjävlar! xxl
SALG
1-3 arbejdsdage
140kr 320kr
Læg i indkøbsvognen
Svenskjävlar!
VERDENS SALTESTE LAKRIDS
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Salmiakpulver
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Pastille Calabria
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Log ind