CHOKOLADE- OG LAKRIDSFUDGE

Fudge med stærk lakridssmag (ca. 40 stk.)



FREDRIK NYLÉN

Fredrik Nylén kom på andenpladsen i Hela Sverige Bakar i 2013. Fredrik er en selverklæret bagenørd, som dels blogger på Allas, og som også har skrevet flere bøger om bagning.


INGREDIENSER

3 dl piskefløde
3 dl strøsukker
1 dl muscovadosirup
50 g smør
100 g 70% chokolade
2 spsk. lakridspulver fra Calabrien
Eventuelt lakridsgranulat fra Calabrien

FORBEREDELSE

1. Bland fløde, sukker og muscovadosirup i en tykbundet gryde. Lad det koge indtil temperaturen når 120 grader. Det tager ca. 25-30 minutter.
2. Rør smørret i, og lad det koge i yderligere 2 minutter.
3. Hak chokoladen. Tag gryden af varmen, og rør chokolade og lakridspulver i. Rør i blandingen til det hele er godt mixet sammen.
4. Beklæd en form på ca. 20x30 cm med bagepapir. Hæld fudgen i formen, og lad den køle helt af.
5. Skær lakridsfudgen i mundrette stykker, og hvis du har lyst til det, så rul dem også i lidt lakridsgranulat for et ekstra skud lakridssmag!


CHOKOLADE- OG LAKRIDSFUDGE

Fudge med stærk lakridssmag

Populärt

Svenskjävlar!
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Svenskjävlar! xxl
SALG
Midlertidigt udgået
140kr 320kr
Pastille Calabria
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Salmiakpulver
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Log ind