SAFRAN-PANNACOTTA TOPPET MED SALTLAKRIDS

Klassisk dessert (4 portioner)



SOFIA SELIMI

Sofia har bloggen Zofias Kök med sine egne fortolkninger af opskrifter og med inspiration fra alle verdenshjørner.




INGREDIENSER

PANNACOTTA

4 dl piskefløde
1 dl naturelyoghurt
3 husblasblade
1/2 pakke safran (0,5 g)
2 spsk flormelis
1 tsk vanillesukker

PYNT
Friske hindbær

Chokade Svenskjävlar!

FORBEREDELSE

1. Læg husblassen i koldt vand i ca. 5 min.
2. Kog fløden, safran og sukker i en kasserolle.
3. Tag husblassen op og rør den i flødeblandingen, så den smelter. Tilsæt vanillesukker og lad blandingen hvile.
4. Bland yoghurten i.
5. Hæld blandingen i et glas og lad det stå i køleskabet i mindst 2-3 timer. Pynt med lakrids og friske hindbær og servér.


SAFRAN-PANNACOTTA TOPPET MED SALTLAKRIDS

Klassisk dessert

PRODUKTER I RECEPTET

Chokade Svenskjävlar!
7-10 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen

Populärt

Svenskjävlar!
VERDENS SALTESTE LAKRIDS
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Svenskjävlar! xxl
SALG
1-3 arbejdsdage
160kr 320kr
Læg i indkøbsvognen
Salmiakpulver
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Lakritsprovning för två
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Log ind